Jag ska lägga mig i tid för dig, börja gå i terapi för dig

 
Startade denna härliga måndag med att ha idrott i duggregn, okej ska inte vara så negativ då det var rätt så mysigt och alla var så glada och vi hade kul. Efter idrotten hade vi två och en halvtimmars håltimme, så jag åkte hem och hämtade upp Love, sen blev det lunch på sandy's med syster. Efter det så rörde vi oss mot skolan och där väntade först en samhällslektion och sen en mattelektion, vilket jag i vanliga fall hatar, men det var helt ok idag. Fast samhäll suger alltid, men matten gav mig någonting för en gångs skull. Fick dock reda på idag att vi har matteprov imorgon, så måste plugga så mycket ikväll. Plus att vi har en essä, haha så fult ord, som ska vara klart senast på fredag och helst imorgon, usch usch usch. 
Nu ska jag gå till gymmet, så pepp eller något. SEE YAAA!

Jag ska sluta åka taxi utan skyltar, sluta leta efter kaos eller fylla

 
Kan bara säga att den här jävla dagen suger, har varit arg och ledsen, har velat slå sönder saker och har velat skrika högt. Är så trött på dessa dagar, är så trött på att vara så arg så att jag nästan spricker, utan anledning. Fyfan för dessa dagar, det enda som fick mig att lugna ner mig var när jag tog fram kameran för att fota lite självporträtt, men när jag såg resultatet så blev jag så otroligt arg igen, gaaah jag blir galen. 

Livet förändras var jag än går


Jag innan valborg / Valborg med fina människor / Selfie inne i badrummet som vanligt

Just nu ligger jag i Loves säng och ska snart sova, älskar att sova med honom. Vet inte riktigt vad som händer i helgen, älskling ska ut på krogen för första gången, och då har jag inget att göra eftersom att de som jag umgås med ska med. Aja jag får väl vara med min syster, men det blir mys. Nu ska jag försöka somna i min älsklinga famn!

Så vacker tårta jag har skapat

 
Gjorde en otroligt vacker tårta eftersom att min älskade pojkvän fyller 18 år imorgon. Hinner inte blogga så mycket nu, men slängde bara in ett par bilder på tårtan, ha det!!

Jag har aldrig sett någon så uppsnärjd i det blå

Köpte den här underbara boken på centralen i Stockholm, så nu ska jag läsa tills jag inte längre ser.

Har inte bloggat något, men har haft massa saker som har gått före. Typ som valborg, som var bäst, var med de finaste personerna i Stockholm och hade det så bra. Vi sjöng, pratade, skrattade, och ja vi hade det bara bäst helt enkelt. Mådde så bra, var så lycklig, jag älskar verkligen dessa människor.
Oj shit, måste dra till gymmet nu så att mina vänner inte behöver vänta, men vi höres så fort jag har tid!!
RSS 2.0