Finns det en så finns det fleraJag vill bara tillbaka hit och aldrig åka hem. Finaste gotland. Jag hade en så bra vecka, men en vecka var inte tillräckligt. Alla fina platser vi har sett. Alla fina badställen vi har varit på. Det bästa med allt var att min finaste love var med.
Lägger upp bilder när jag får tid, men just nu är jag i loves stuga!

Kan vi inte vara nära bara en minut

 
Så fin hon är, helt otroligt.

I'm not saying its your fault although you could have done more

 

Remember all their faces, remember all their voices

 
Idag så träffade jag en saknad vän och tog lite kort på henne, hon är så otroligt fin och rolig att fotografera. Har så mycket bilder att visa så det kommer nog komma upp en hel del lite då och då. Här är i alla fall två stycken så länge.

Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om

Det fick bli en bild rån en träning för längesen med Fresa, bara för att jag helt plötsligt känner en saknad efter att rida och ha ett mål med det jag gör.

Jag sitter på mitt rum och lyssnar på finaste håkan, tittar igenom gamla bilder och dricker saft. Ska snart ta tag i att städa, och jag ska även försöka komma iväg till gymmet idag, varför slösa pengar på ett gymkort och aldrig vara där? 
Asså usch har verkligen ingen lust att städa, det är så himla tråkigt, speciellt när det är så himla fint väder ute. Jag ska även rensa och städa min lilla klädkammare, så att man kanske kan gå in i den så småningom. Gud vad min blogg är tråkig, haha, men jag ska komma på roligare saker att skriva om.

Här har ni en kort update

Va i stallet med Emilia / Firade midsommar med mina vänner / Bakade en tårta till mamma och agnes födelsedagskalas
 
Har ca inga nya bilder på min dator, så det fick bli lite mobilbilder. Tänkte lägga upp lite bilder från bråvalla, som förövrigt för helt fantastiskt, men det får bli en annan dag. Ångrar dock att jag knappt tog några bilder. 
Idag ska jag träffa Nora, det var så längesen så det ska bli mysigt. Har inget mer att skriva just nu, ville bara visa att jag lever, byeeeeee.
RSS 2.0