Mys med världens bästa

Igår satt jag och love och tittade på warm bodies och åt massa gott! Filmen var jättebra tyckte jag, men vi tittade inte klart på den, så ska försöka göra det när han har vaknat. Skriver ett till inlägg sen om hur veckan har varit och så, har ju inte uppdaterat något..

10 sanningar om mig själv

Förlåt för bilden, men det här är jag.. ↑
1. Jag är beroende av min mobil, måste alltid titta om något nytt har hänt, och jag spelar mycket spel. (Inte stolt över det..)
2. Min kamera är min bästa vän, jag älskar att fotografera, synd bara att jag inte är bra på att redigera, haha.
3. Jag hoppade av skolan förra året för att jag inte mådde bra psykiskt, och det blev helt enkelt för mycket.
4. Jag mår fortfarande dåligt psykiskt, är deprimerad och så, vissa dagar är hemska, vill bara gråta och inte lämna mitt rum.
5. Det går inte en dag utan att jag tänker på mormor, jag saknar henne så mycket.
6. Dagens ungdom skämmer mig, vi är så dömmande och falska, det är synd. Det är tur att jag har de vänner jag har. Jag älskar er så mycket.
7. Jag har så många kroppkomplex.
8. Jag älskar att shoppa, det är bland det bästa som finns, och snart får jag studebidrag så då kommer jag kunna köpa massa nya kläder!
9. Just nu funderar jag på vad ska ha på mig imorgon. (Har tänkt på det konstant sen i morse)
10. Jag är verkligen kass på att komma på sanningar om mig själv.

Imorgon börjar skolan igen


Här har ni en kass mobilbild på lilla mig.

Har haft fullt upp idag, eller egentligen har jag inte det för hela förmiddagen satt jag framför datorn och spelade sims. Mitt nya liv typ. Sen när mamma och pappa kom hem så åkte vi till maxi och handlade, köpte lite pennor och block till skolan, som förövrigt börjar imorgon. Sen så träffade jag love och oskar en stund, vi satt bara och pratade och så, och när de åkte hem så gick jag hem och åt och sen så tog mamma och jag en promenad, jättemysigt! 
Skolan börjar ju som sagt imorgon, känns faktiskt riktigt konstigt, har inte gått i skolan på ungefär 10 månader nu, nästan ett helt år. Nu ska jag börja igen, så vi får väl se hur det går. Jag försöker vara posetiv, men det är inte så lätt när skolan verkligen tog kol på mig i höstas. 
Och nu eftersom att skolan börjar så tänkte jag att jag ska försöka komma i form och bli hälsosam. Jag ska inte äta lika mycket skit, så istället för massa onyttigt när jag blir hungrig så äter jag frukt. Sen ska jag börja träna regelbundet, jag vill bli nöjd med min kropp, jag ska lyckas.
Hoppas ni har det bäst, vi höres!!

Uppdaterar senare

Har inte haft tid att uppdatera idag, men ska försöka slänga upp något sen innan jag sover! Nu ska i alla fall jag och love äta rhodos, så vi höres!!

Flickan i det gröna

 

Söker desperat efter modeller!

Är så sugen på att fota, så snälla, kan någon vänlig själ stå framför min kamera och posera lite? Haha, nej men seriöst, är så sugen på att fota porträtt!
 

Jag älskar dig

 

Ny design!

Jag ska bli bättre på att uppdatera, ska försöka fota mera så att jag har bilder att visa och så. Sen så har josefine (<- länk!) fixat en ny design till mig, tack så jättemycket!!

Lite bilder på mig

 

Jag har så fina vänner

Har varit ute och fotat med ida, amanda och love, åh vad bra de är! De får mig att skratta när jag egentligen bara vill gråta, ni är bäst. 
Nu ska jag i alla fall duscha och fixa mig, för sen ska jag åka till arnö och grilla!

På väg till Stockholm

Just nu sitter jag, Love och mamma på bussen på väg till Stockholm. Ska försöka uppdatera bättre, men har ingen lust att sitta vid datorn och så. Aja, vi ska i alla fall ha en mysig dag i huvudstaden, gå på stan och äta lunch med min kära morfar!

Öppna hjärtat känn dig fri


Bilder från Kolmården, fler kommer senare!
 

Bik Bok levererar, som vanligt

 

Så otroligt fin

Har fotat min fina vän Nora idag, och gud så kul det var! Det ska vi göra om snart. Hon har så lätt för att stå framför kameran vilket gör det väldigt lätt för mig att fota. Fler bilder kommer en annan dag, har inte orkar redigera!
Imorgon ska jag och Love och med min familj till Kolmården, så det blir kanske ingen uppdatering, vi får se. HA DET BÄST!
 

You're driving me insane

Tog några bilder som jag verkligen inte lyckades med från en photoshoot med mig själv, sen så redigerade jag dem. Tycker faktiskt att det blev rätt så bra, lite dramatiska typ, haha.

Nyköpings festdagar

Idag och imorgon är det Nyköpings festdagar, det är väl typ det största som händer i den här lilla hålan. Det är ett litet tivoli, maaaaassor med små tält/stånd som säljer massa skit, typ mobilskal, godis och sånt. Går mest för att det känns som att det är något man måste göra, och det kan ju faktiskt bli roligt. Kameran följer med, så kanske går förbi stora scenen och fotar alla artister, typ Oskar Zia, wooooow!
 

Det kommer komma lite inlägg om hästar



Den här fina hästen ska jag börja rida, så det kommer komma upp en del inlägg som är hästrelaterade. Hästen heter i alla fall Charlie och är min kompis häst, hon behöver lite hjälp då och då, så självklart ställer jag upp! Hästen är hur trevlig som helst, och han är inte så tråkig att titta på heller, han är så otroligt fin! Jaja, det var väl det jag hade att säga just nu.
RSS 2.0