Sing me to sleep

 

YoyoyoyoyoyoyoFörsöker leta insperation till att ta nya bilder, vill fota människor, djur, landskap, ja allt möjligt. Någon som vill ställa upp eller? Jag letar verkligen desperat efter någon, så säg till!! Jag vill blogga, men har liksom ingenting att visa så det blir inte roligt då...

Har ingen ork för bloggen


Nämen hej, längesen vi träffades!! Har verkligen inte haft lust att blogga, det är så tråkigt ju, händer inget intressant så har inget att skriva. Är i skolan hela dagarna, kommer hem är helt slut och så. Har inga bilder att visa heller, orkar knappt fota. Ska bli bättre, när fotosuget kommer tillbaka så kommer massa bilder komma upp på bloggen, när nu det blir. 
Hade branchkunskap sista lektionen i skolan, två och en halv timme, men det är så kul ju! Vi gjorde glass, muuuumms!! Love kommer om typ en timma, då ska vi plugga, yeeey.. Ska hinna springa också, herregud, aja vi höres!

Btw, ska försöka få ihop en ny design, den här känns så somrig.

♥ ♥ ♥

Gick ut med min fina syster nyss och fotograferade lite, här är några bilder, inte så bra, men jaja!

17 år, wiiiiii!

GRATTIS TILL MIG DÅ!! 17 år, bara ett år kvar tills jag är myndig, det är sjukt. Klockan fyra så kommer släkten och firar mig, kommer bli mysigt. Kommer antagligen fota massor så då kommer det bilder upp här sen. För jag ska börja blogga bättre.
 
MEN GRATTIS ELLEN!!!

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Skitdåliga bilder, men aja! Det här fick jag av love, så fina saker!! Väskan hade jag sett och typ tjatat ihjäl mig om typ, sen så köpte han den, ihhhh! Aja, nu ska vi titta på oth, ha det bäst, för det ska jag!

Fyller 17 år imorgon!!

DETTA FICK JAG I FÖDELSEDAGSPRESENT AV MINA KÄRA FÖRÄLDRAR IGÅR!! (Jag fyller år imorgon, men är som ett litet barn så kunde inte vänta längre.) Blev superglad då jag har önskat mig både stativ och fjärrutlösare sen jag fick min första kamera typ, så nu äntligen! Har redan fotat massor, haha, men har inte så mycket att visa då det mesta bara är skitbilder.. Jaja, ska fixa bilder på det jag fick av love också, kommer upp snart, LOVAR!

Sitter i skolan

Har inga bilder på min skoldator..

Just nu sitter jag i skolan, har precis ätit lunch, och snart ska vi ha matte. Känns faktiskt helt okej att vara i skolan, känns som att jag verkligen har valt rätt! Bloggar mer när jag kommer hem.
RSS 2.0