Gott nytt år!

Du är så otroligt vacker.
Om ett par timmar åker jag till älskling där jag ska bli bjuden på mat. Det ska bli så mysigt! Sitter här och är redan klar dock så jag får väl fördriva tiden med att sitta lite vid datorn och inte göra någonting. Hoppas att ni får en skitbra kväll, för det ska jag ha! GOD NYTT ÅR VI HÖRS NÄSTA ÅR!

I brist på liv

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Oj jag vet inte, det har jag säkert gjort men jag kommer inte på något speciellt just nu.

Har du några nyårslöften?
- Ja, men vill inte skriva ut här för det har egentligen bara med mig att göra.

Bästa köpet?
- Min senaste kamera.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej, haha.

Vilka länder besökte du?
- Sverige (haha nehe??) och ja idag så var jag i finland några timmar.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Varit negativ och deprimerad.

Bästa minnet från 2013?
- Alla underbara konserter, kvällar med mina vänner och min fina pojkvän.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Att jag har fått vara med Love.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Min finaste och bästa mormor gick bort, det är så hemskt och jag vet inte hur jag ska komma över det.

Favoritprogram på TV?
- Tittar typ inte på tv, men tv-serien jag tittar på nu är prison break (har inte kollar på länge men det är så bra!!)

Är det något du sakna från 2013?
- Det är ju inte så att jag kommer sakna något bara för att det blir nytt år, men jag vet inte.

Vad ser du mest fram emot med år 2014?
- Att jag äntligen ska få se Veronica Maggio!! Och såklart, att jag äntligen fyller 18, känns helt sjuk att jag är så gammal haha.
 
 

Come on skinny love what happened here

Bästa syster
Har gjort så mycket så jag har inte hunnit blogga, känns det som i alla fall. Skit samma vilka anledningarna är till att jag inte har bloggat. Jag har i alla fall haft en jättemysig jul, även om det var tomt utan mormor. Fick så mycket fina saker av mamma, pappa, agnes och love, och ja alla i släkten. Fick biljetter till bästa veronica maggio av love, asså jag kan fortfarande inte förstå det, det är så sjukt underbart. JAG ÄLSKAR DIG LOVE!!!! Jaja, orkar inte räkna upp allt jag fick, kommer väl upp lite under tiden jag bloggar liksom. Jag kan i alla fall säga att jag äntligen fick ett 50mm så nu är jag lycklig, haha. Nej men jag älskar det, helt underbart att fota porträtt med ju! 
Om ni undrar vad som har hänt sen jag bloggade sist så kan jag ju berätta att jag var i linköping och tittade på finaste håkan, det var stört jävla bra. Har nog aldrig varit så lycklig under en konsert. Och juste, fick biljetter till att se honom i göteborg i sommar (!!!!!!!), så hela familjen ska till göteborg i två dagar och bara ha det bra och titta på bästa håkan. Nu tror jag inte att jag orkar skriva mer för jag ska fixa lite på mitt rum, älskar att fixa och ställa iordning allt, haha.
 

Ge mig jul nu

 

Hela världen är ett luftslott

Bilder från i somras på fina Nora.

Vi var stökiga och stöddiga, jag var nästan inte dödlig

 
Snart ska jag åka iväg till arnö och träffa love, har inte träffat honom på flera dagar nu och jag saknar honom massor. Borde fixa klart på mitt rum först eftersom att det är kaos. Fick hem min tv-bänk/bokhylla (eller vafan det är) så nu är det kaos eftersom att jag, bokstavligt talat, slängt ut allt från min byrå som inte ska vara kvar. Aja jag får väl ta och roa mig med det, hoppas att ni gör något roligare!
 

Onsdagsmys


Sitter och läser VeckoRevyn och tittar på Elsas värld, firar lite smått att jag äntligen har skickat in historiauppsatsen. Bara en jävla uppsats kvar.. Usch vad jag hatar historia, det är riktigt tråkigt. Aja, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och sova. 
 
 

Fotograferingen spårade

 
Hade en liten photoshoot med mig själv och som vanligt klarar jag inte av att vara seriös. Inte ens när jag fotar mig själv. Aja, hälften av bilderna ser ut ungefär såhär, men ska försöka hitta någon seriös och kanske lägga upp här senare. 
 
Det är så sjukt att det snart är julafton, det är 20 dagar kvar. 20. Kan ni förstå det eller? Nej inte jag heller. Sitter och lyssnar på julmusik och bara känner hur julkänslan ökar och ökar. Jag vill bara öppna paket och mysa med familjen. Jag längtar så. 
Men en utav de personerna som har betytt mest för mig kommer inte finnas med, det kommer bli så tomt. Jag önskar att du var här mormor.
RSS 2.0