If we met at midnight in the hanging tree

Jag är inte så glad som jag ser ut på bilden, för imorgon är det matte nationella. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar om och om igen på the hanging tree, jag vet inte vad det är men den är så himla bra och typ mäktig och jag får bara lust att ha filmmys med hungerspelen hela natten. Men jajaaaa tagga matte nationella imorgon, jag känner ju redan nu att det kommer gå åt helvete, varför har jag inte tillbringat lektionerna till att plugga istället för att bara stirra på ett tal??? WHYYYY?? Imorgon så ska vi skriva matteprov hela dagen liksom, oj vad trevligt, pepp på livet. 
Snart är det jul i alla fall och gud vad jag längtar!!! Vi ska åka till morfar och jag saknar honom massor så det ska bli så mysigt. Nu måste jag kanske packa klart för snart går bussen till arnö.

Ego

 
I fredags tog jag överdrivna selfies med camen och kände att nääää varför inte va lite ego och lägga ut dem på bloggen. Så ja här har ni lite bilder på mig typ. Kul. 
Hur är det med er då??? KUL ATT JAG ÄR SÅ BRA PÅ ATT BLOGGA, BLIR INTE ALLS ARG PÅ MIG SJÄLV. Jag vill blogga, jag vill skriva av mig men ändå så liksom gör jag det inte. Ska bli bättre, tror jag. Och sluta göra sådär med munnen som jag gör på bilderna (kmr dock inte sluta med det because det är min grej när jag har tråkigt eller något). Ska sluta skriva massa onödigt ha det gött pöss.
RSS 2.0