Har ingen ide till någon rubrik, hehehehe

Saknar min lilla stjärna, titta så fint han kunde hoppa när han ville!! Awww, bebis<3

Bloggade aldrig igår och det blev inga bra bilder från Norrköping, men jaja. Fick med mig en hel del saker hem och hade en jättemysig dag med bästa syster. Nu är Love uttråkad så jag ska stänga av datorn och njuta av hans sällskap!

I wanna take you somewhere so you know I care


Då jag inte har några nya bilder så får ni nöja er med en gammal cambild. Sitter i min systers säng och tittar när hon spelar tv-spel, myspys! Imorgon ska jag och hon åka till Norrköping, blir en liten systerdag med shopping och förhoppningsvis god mat. Har satt kameran på laddning så ska bara försöka komma ihåg att ta med den imorgon, för då kommer jag antagligen ha någon eller några bilder att visa upp. Då slipper ni alla gamla tråkiga bilder, hehe. Nu är klockan rätt så mycket så jag borde gå och lägga mig, behöver gå upp nio imorgon för tåget går tjugo i tolv, kanske slänger in något inlägg imorgon innan jag åker, det är dock inte så stor chans att jag hinner det.

Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt


Vad är ens detta för bild och redigering??
 
Igår träffade jag Evelina, åhh så mysigt det var!! Har inte träffat henne på hur länge som helst så vi hade massor att prata om och jag fick dessutom se deras nya lägenhet. Måste se till att träffa henne oftare, hon bor ju liksom i stan nu! 
Träffade i alla fall Love sen efter det, vi fikade och åkte sen buss för att handla mat. Love skulle laga mat, hemmagjorda hamburgare, och det var gudomligt, han är bra på att laga mat min pojke! Hehe, sen på kvällen blev det mys framför Skins och sen somnade jag ganska fort.
Nu vet ni det, pusssss!
 

Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet, allt är för bra nu

 
Har inte bloggat på två veckor typ, men var sjuk hela förra veckan så jag hade verkligen ingen ork till att varken fota eller sitta vid datorn, och den här veckan har jag varit ute på praktik och börjat sju-halv åtta varje dag så jag har varit helt slut. Nu orkar jag äntligen ta tag i bloggandet så jaaaaa.
Igår var det ju alla hjärtans dag, så jag åkte hem till Love där jag blev bjuden på god mat, bilden är på efterrätten som var supergod! Hade en supermysig kväll. Nu sitter jag hos Love igen och vi ska snart gå ner och laga tacos och sen blir det mys framför melodifestivalen. 
Nu ska jag titta runt på lite hemsidor och leta kläder!

Snälla ge mig två sekunder innan du ger uppHelt jävla magiskt. Det är väl det jag har att säga om igår. Jag sjöng tills jag knappt kunde andas, jag dansade tilla jag fick ont i knäna, helt jävla magiskt. Tack Love för att jag fick biljetten, synd att jag inte fick dela det här med dig. Hade det i alla fall bäst med ida. Jag tror att jag dör nu. Längtar så mycket tillbaka. Veronica Maggio.
RSS 2.0