You use your words as a weapon dear

 
Det har varit en väldigt lugn dag idag, gick bara till halv tolv idag så det var riktigt skönt. Har servering den här veckan, och på onsdag och torsdag ska i servera gäster, usch jag är så nervös. Efter skolan så gick jag upp på stan och träffade emilia, vi åt, shoppade och fikade. Studiebidraget kom ju idag, men jag tror dock inte att det är så mycket kvar av det. Köpte det på bilden, sen gick jag ner på stan igen med syster och då köpte jag två klädesplagg, men orkade inte ta fram kameran igen och fota. Snart så kommer nog älskling hit och då ska vi till gymmet en stund och sen ska vi, eller i alla fall jag, ut på min dagliga kvällspromenad. Jag har bestämt mig för att ta en promenad varje kväll, dels för att det är så skönt att ta en promenad och sen bara gå in och lägga sen och dels för att jag vill komma igång med träningen nu. Nu ska jag fortsätta redigera massa gamla bilder, bara för att det är mysigt och för att jag får så mycket nya idéer till vad man kan göra med bilderna!

Släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan


Sitter och redigerar lite gamla bilder, för jag har ingen inspiration till att ta några nya. Snart kommer Love och då blir det mys framför någon film och en en långpromenad. Sen så fick jag min nya säng idag så nu är det inte lika trångt och obevkämt att sova hemma hos mig längre, haha. 

Nike Air Max


Jag är helt kär i mina nya skor!! Glömde bort att blogga när vi kom hem från Stckholm och har haft annat för mig efter det, men här har ni bild på det jag köpte, mina efterlängtade air max. Jag hade aldrig sett den här färgen på skorna men blev helt såld när jag såg dem, så jag kunde inte låta bli att köpa, ett stort plus var att priset var lite sänkt!
Men ser ni vilka skönheter??

Jag är det första kalla regnet


Ja jag har glasögon och ja jag skelar lite.

Har haft en superbra dag, vi har varit på ikea och lite på heron city. Köpte det finaste någonsin, lägger upp en bild sen. Är så lycklig så att jag dör!!! Vi höres my friends.

Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt

Black and Gray
 

River Island crop shirt / Oasis black high waisted jeans / NIKE lightweight shoes / Topshop bracelet jewelry / Tom Ford sparkle eyeshadow / Estée Lauder lipstick
 
Alltså gud vad jag älskar att sitta och bara titta på massa kläder och sånt på internet, tröttnar aldrig. Jag har äntligen hittat ett par så jääävla snygga air max, eller asså typ alla är helt underbara, men dessa, jag dör. Måste köpa, och eftersm att dom är gråa så är det inte så svårt att "matcha" med dem! Hehe sorry för alla kläder men jag tycker att det är så kul.

Jag har blommor i mitt hår

Hehehehe jag passar så inte i bulle, lite synd faktiskt då jag gillar att ha det.
 
Idag så har jag lovat mamma att fixa hennes nya gardiner, så nu ska vi ner på stan och köpa tråd så att jag kan börja sy. Hehe, gud så kul!! Nämen jag tänkte passa på att klippa och sy i en tröja när jag ändå håller på liksom. Det där klädcollaget jag la upp igår, asså shit jag tittade sen efter hur mycket väskan kostade, höll på att då, 13 770 kr, liksom nej tack. Tänkte inte på vilket märke det va när jag satte in den haha, alltså åhh jag orkar inte :///
Nämen nu ska jag dra ner på stan!

Jag är halvåret av mörker i landet som gud glömde

Summer 1
 

Monki loose top / Black circle skirt / Vans sneaker / Mulberry brown leather handbag / Ray-Ban folding sunglasses

Jag är namnet som du har på armen, det kommer alltid vara vi


Hade så otroligt mycket plugg igår kändes det som, så jag satt och bara skrev och skrev. Jaja, nu är det värsta över, jag har bara lite plugg kvar så ska försöka plugga lite ikväll med hjälp av Love.
Nu börjar mami bli lite irriterad för att jag inte packar så att vi kan åka och handla, hehe. Efter det så åker jag till min älskade pojke och sover där, supermysigt!

You make me happy when skies are grey

Oki, jag vet att ögat ser skevt ut, men det är faktiskt spegeln, promise.

Heheh hej, jag har ju en blogg som står här och samlar damm. Nämen jag har verkligen inte haft tid och ork till bloggen, vi har flyttat så det har gått mycket tid och energi till det, hade även jobbigaste veckan i skolan den här veckan, vi var i köket hela veckan och typ stresslagade mat, så jag är rätt trött och har lite lagom ont i mina fötter. 
Ikväll blir det mellomys med familjen och Love, men nu ska jag redigera bilder från dagen och sen kanske packa upp det sista i mitt rum!
RSS 2.0