New clothes


Åkte till Norrköping idag igen med familjen och Love, hittade faktiskt en del saker, även om jag var där igår också. Är riktigt nöjd med mina köp, det blommiga linnet kostade endast 20kr på Monki, skitbra ju! Sen så gick mina svarta jeans sönder igår så passade på att köpa nya, eller mamma betalade, tack!! 
Ber om utsäkt för de dåliga bilderna, orkade inte fota ordentligt haha..

Om himlen finns är jag förlorad



Hejsan allihopa! Okej, ni är inte speciellt många som följer min blogg, men sooooo what?! Just i denna stund mår jag faktiskt så jäkla bra, har varit i Norrköping med älsklingen och bara gått runt i affärer och haft det bra. Köpte en ny skjorta, kommer bild senare. På hemvägen stannade vi på ett jättemysigt ställe ochh bara gick runt och jag fotade, kommer eventuellt bilder från det också om jag fick någon bra. Nu ska jag redigera bilder!

Lillebror, bli inte som jag när när du blir stor

 

It's like you're my mirror

Jag har så fina vänner, saknar er!

Har spenderat de senaste dagarna och min kära morfar, alltid lika mysigt att vara där. Har fotat massor, så nu ska jag redigera bilder och sen så lägger jag ut lite. Och jag ska bli bättre på att uppdatera i fortsättningen, men har hänt så mycket så jag har inte harft ork eller motivation till att blogga, min älskade lilla ponny flyttade till sin nya familj i tisdag, saknar honom så mycket.

Det blir bra vad som än kommer

 

Jag vet vilken dy hon varit i


Några bilder från de senaste dagarna.

Har inte haft någon lust att blogga, har verkligen inte känt något sug. Har i alla fall träffa fina vänner och bara haft det bra. Imorgon kommer det en familj som ska titta på Arhamiz, känns jobbigt.

Jag älskar dig bästa ponny

Nu ligger världens bästa och finaste ponny ute på annons. Han ska få bli pensionär och jag känner att jag inte kan ha kvar honom pga min längd och att jag börjar tröttna på att sitta fast på samma ställa och inte kunna ta sig ut på tävlingar och så. Har haft den bästa tiden med honom, han har varit som min bästa vän. Gnäggar när man kommer och inte varit i stallet på ett par dagar, han har saknat mig lika mycket som jag har saknat honom.
Usch, det gör ont att skriva det här, för jag vill inte förlora min bästa vän.

Jag tänker ta en paus med hästar efter att han har åkt, för det första så vet jag inte om jag klarar av att vara i stallet när han inte är där, och för det andra ska jag börja i skolan igen efter tio månader, så behöver ta det lugnt och inte känna mig stressad. För jag måste klara av skolan den här gången. Vi får se om jag tar upp ridningen igen eller hur jag gör med det.

Jag älskar dig lilla knasponny, du kommer alltid vara den bästa för mig ♥

There's a hole in my soul

Var ute och fotade när min vän Emilia badade med sin häst, fick en del riktigt härliga bilder, fler kommer kanske senare!

Jag är din röst, i regnet som aldrig slutar

Igår var vi på avskedsfest, mammas kusin ska flytta till Japan på fredag. Kommer bli tråkigt att inte ha med henne på alla släktträffar och så, men hon hoppades på att i alla fall komma hem till jul. Jaja, kommer ju självklart fortfarande ha kontakt, facebook och skype finns ju!
Det var i alla fall mysigt att träffa släkten igen, åt god mat och bara njöt.

You make me feel alive

 

Ibland finns det ingen annan


One of these days

Kunde inte sova någonting inatt, och vid fyra smsade Love att han och Oskar var i stan och skulle äta, så jag gick ut och träffade dem. Kameran fick självklart följa med, och den är så bra! Vi gick runt ett tag och sen köpte vi dricka, korv och glass på statoil, det var faktiskt mysigt.
Har en hel del bilder från morgonen, det här var bara fyra, kommer nog fler med tiden!

Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor

Provade kameran lite, inte så bra bilder för det är mörkt och så. Om det är bra väder imorgon så blir det massa fotografering, är så jäkla taggad, haha. Älskar kameran, plus att objektivet var så jäkla bra, det trodde jag faktiskt inte!
Vi höres imorgon my friends.

Nämen tjenare snygging!

Nu är den min, äntligen! Jag ska köpa ett 50mm bara, sen är jag rätt nöjd, haha skoja, kommer aldrig bli nöjd. Ska köpa stativ, fjärrutlösare, filter och sånt också, men fjärrutlösare och stativ står överst på listan!

I'm the man who can't be moved

Känns som att jag har gjort så mycket den här veckan, men det har jag inte gjort. I måndags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde, var i stallet i alla fall, i tisdags så mådde jag jättedåligt, trodde att jag skulle spy, men åkte och sov hos Love, igår så svimmade jag, haha, ramlade in i Loves skrivbord och blev helt skakis. Jag har lågt blodtryck, tror jag att det var, så jag svimmar lättare, usch det är så läskigt. Sen igårkväll så var jag, Love, Agnes, mami och papi på bio, The lone ranger, så sjukt bra film! Hade egentligen inga förväntningar alls på den eftersom att jag knappt visste vad det var jag skulle se, visste bara att Johnny Depp, och har är ju så underbar.

Juste, jag har ju köpt en ny kamera!! en Canon eos 60D, den kommer vilken dag som helst, är så taggad! Det var ett jättebra erbjudande med ett 40mm till så jag slog till direkt. Massor med bilder kommer självklart fotas med den kameran, har redan bokat in min kära vän att modella!

Everything is beautiful cause all i see is you


Bilder från igår.
 

One night to be confused


Blandade bilder från 2012.
Jag har suttit och tittat in på olika fotobloggar, och nu jäklar ska jag börja fota mycket och träna träna träna, för jag vill verkligen bli bra! Ska spara till en bättre kamera, sen ska jag sälja min nikon och köpa ett 50mm objektiv. För just nu har jag en nikon och en canon, men ska köpa en bättre canon sen när jag fått ihop pengar. Kanske ska önska mig det när jag fyller år? Fyller ju om två månader, så ska nog sätta det överst på önskelistan, en ny kamera. Någon kommer säkert vilja köpa min nikon, har trots allt tre objektiv, så 1000kr borde jag ju få, betalade ungefär 4700 för allt sammanlagt! Det är ju inget fel på kameran, den är jättebra för nybörjare liksom, men nu vill jag komma vidare. 
Oj vilket långt och meningslöst inlägg, men det är så det ligger till i alla fall, haha.
RSS 2.0