Lite mer bilder på CerezaMan smälter ju, så söt liten krabat!

Min nya skönhet

Äntligen har jag köpt en större jeansjacka, min lilla bebis.

Ett litet föl

Believe tour


Jag kan inte beskriva hur underbar de här dagarna var, så jag tänker inte ens försöka. Jag kommer ändå bara skriva att det var underbart, för jag har inget annat att säga. Det var så fint och bara så bäst!! Det är allt jag har att säga om believe tour. Haha.

Jag saknar dig

Snart kommer love

Snart ska love komma, innan det ska jag försöka hinna duscha och fixa lite i mitt rum, vet inte om jag hinner, men ska försöka.
Imorgon ska jag skriva av mig, herregud vad jag har mycket att berätta om de här dagarna, så underbara!!

Så underbart

Jag vill bara tillbaka, skulle göra nästan vad som helst för att få se honom live igen, det betydde så mycket för mig, ni förstår inte.

Ny vit design


En liten vinterbild som ida har fotograferat.

Jag har en ny design som ni kanske ser, ska se hur det känns att blogga med en vit blogg, hehe. Jag ska nog lägga in någon bild i menyn i alla fall, sen någon gång ikväll eller imorgon så tänkte jag skriva av mig lite om konserterna, så var beredda, haha!

Justin Bieber - Baby

Okej, jag vet att vi är så fula och störda, men vafan gör det, det var så underbart att se honom live, TVÅ GÅNGER! Kärlek till den mannen.

Lite nya kläder!

Ska äntligen få rida igen

Nu ska jag äntligen få rida igen, har gått nästan en vecka tror jag, så yeeey! Fast det blir mest skritt och lite trav, kanske kanske någon liten galopp på en långsida om det känns hundra!
Vi höres my frieeends!

Jag kommer älska dig när jorden gått under


Bilder från en väldigt väldigt bra dag.

Shoppat ännu mera

Jag kunde ju inte låta bli hihi.

Håkan bästa Hellström

Igår åkte jag och love till stockholm vid tio och gick på stan och så. Hittade en tröja, ett iphone-skal och sen självklart så köpte jag håkans nya skiva, plus vinyl, hihi. Anledningen till att vi åkte till stockholm var såklart att gå på håkans signering, så vid halv tre kom ida och amanda. Vi gick runt lite och vid fyra så ställde vi oss i kön för att vänta på håkan som skulle komma fem. Alltså gårdagen var så bra, fick träffa håkan och fick vara i stockholm med min älskade pojkvän och mina fina vänner. 
Bilder kommer, håller på att redigera!

Den andra bloggen är nedlagd

Eller nedlagd kanske den inte är, men vi har tagit en paus och vet inte om vi kommer tillbaka eller inte. Jaja, tråkigt, men ingen annan var sugen på att hålla igång den, så då fick det bli såhär, haha. Så det kommer nog lite inlägg om hästar och så här istället, fast det kommer verkligen inte att vara en hästblogg då jag själv också är rätt så trött på det.


Gaaaaammal bild
 

Hemma hos älskling

Sitter hemma ensam hos Love, han åkte precis, men han kommer nog hem snart, hoppas jag. Jag tittar på Andra Avenyn, så mysigt att se det igen! Har inte så mycket att berätta, men jaaaa, hejdåååååå!

Ny design kommer

Eftersom att jag inte bara har det här som fotoblogg så ska jag göra en ny design, igen. Ska försöka göra det idag, innan jag åker ut till lilla hästen.

Svårt att bestämma mig

Jag ska ha det här som en vanlig blogg, ska skriva om vardagen och så! Dock inte om hästar då jag skriver om det på hhorsejump.
Jag saknar att ha en egen blogg, det är skönt att få bestämma helt själv och så, och jag ska ha bra uppdaterig här!

Två små hästar

Jag börjar om på nyttNu har jag tagit bort allt gammalt på bloggen och gjort en ny design och så. Jag ska verkligen försöka få igång den här bloggen nu, men nu är det en fotoblogg med hästar, haha. Det är ju så att jag spenderar mina dagar i stallet, så det är ju där jag fotogragerar. Jaja, jag ska bli bättre på att uppdatera här i alla fall!
KRAM
RSS 2.0