I can feel the color running


Bara för att vi är så otroligt söta.

Har gått på stan med familjen idag, och fick med mig en hel del saker hem! Är riktigt nöjd med allt jag har köpt, mycket på rea. Ska fota allt när jag får tid, men nu ska jag ut till hästen och sen ikväll blir det nog att åka och grilla med mina fina vänner och min underbara pojkvän.

The end where i begin

Hade det bäst igår, det var så underbart! Tänker inte ens försöka förklara hur dagen var för det kommer inte gå, haha. 

Har inte haft tid

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn idag, så det har inte blivit någon uppdatering. Och videosar och så får komma en annan dag då jag inte orkar sitta och klippa ihop det nu. Jag ska även lägga ut bilder från igår, men det får också bli en annan dag för just nu sitter jag och tittar på film med mamma. Så vi höres!!

 

Helt sjukt bra!

Det var så sjukt bra alltså, bästa bästa The Script!! Sitter i bilen på väg hem nu så berättar mer imorgon och så ska jag försöka lägga upp lite videor och bilder. Ha det bäst!

Snart är det dags!

Kvart över tre går tåget till Stockholm, och jag är så taggad nu. Jag ska äntligen få se dem, The Script. 
Sitter och äter lunch och efter det ska jag ducha och göra mig iordning, ihhh!! Haha.
Kommer säkert uppdatera mera under dagen, eller efter konserten. Så vi höres mina vänner.

REA REA REA!!

Just nu kostar det här tränset bara 124:- och jag tycker det är superfint! Så jag ska nog ta och beställa det, det är ju så billigt också. Ska fråga mamma om hon kan skicka efter det åt mig, kan ju inte göra det själv..

Uteritt med bus

Red ut idag på vägen för jag kände att det var längesen jag gjorde det, eftersom att Emilia alltid gör det. Det var riktigt mysigt, det verkade Arhamiz också tycka. Busade lite och galopperade mycket, ökade lite och så, men så fort han började ignorera mig fick han göra halt. Han har blivit så jäkla pigg, så nu för tiden så har vi martingal på honom när vi ska galoppera ute då han kan få för sig att inte stanna, buspojken. Min syster fick skritta av honom, och han är verkligen en liten ängel, så snäll!

Imorgon ska mamma gå en promenad med honom för jag ska åka och se bästa The Script. Har väntat i så många år nu och äntligen så ska jag få se dem, ni förstår inte min lycka, ihhhh!!

 

Världens finaste begravning

Idag var det begravning, det var bland det jobbigaste jag har gjort, men det var så fint. Jag är så glad att jag hade Love med som höll min hand, och självklart min familj och släkt. Mormor kommer vara evigt saknad, kommer aldrig glömma alla galna och roliga saker vi har gjort med henne, hon var en utav de starkaste människorna jag träffat.
Älskade mormor, du kommer alltid finnas i våra hjärtan ♥

 
 Jag vet att jag inte fick lägga ut någon bild på dig, men du är så fin, både på insidan och utsidan. Jag är så tacksam över allt du har gjort för mig, speciellt idag. Jag älskar dig min fina ♥

Jag kan verkligen inte bestämma mig

Då jag inte tycker att horseworld "gav" mig det jag ville så byter jag tillbaka till trygga blogg.se igen. Här blir headern i den kvaliteten man lägger upp den i och det är viktigt för mig då desigenen är viktig, i alla fall för att jag ska kunna fastna för en blogg.
Så jag söker mig tillbaka hit, och jag ska verkligen försöka stanna!

 
RSS 2.0