Ge mig dessa skönheter

Dessa skor ska jag nog köpa till våren, jag älskar dem!! 
Har egentligen inget att skriva för nu blir det myskväll!

Fast det kommer blåsa upp till storm står jag där jag alltid stått

Jag har typ inga nya bilder så det får bli en bild på Wilmer.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer min pojke hit, det blir nog mys framför någon film om jag får som jag vill. Kanske blir att kolla klart på The Strangers tillsammans med min syster, den var faktiskt riktigt bra så långt vi har sett. Aja nu måste jag duscha så att jag hinner innan Love kommer, puss!

There's a hole in my soul, can you fill it?


Sitter och lyssnar på Bastille och tittar runt på olika hemsidor efter lite fina kläder och skor till våren. Eftersom att vi ska flytta om en månad så kommer jag rensa hela mitt rum och även min garderob, så då måste jag ju fylla på med nytt sen! Hittar en hel del som jag är väldigt sugen på att skicka efter, men måste nog tänka över mina köp för en gångs skull, slutar alltid med att jag ångrar mig. Snart så måste jag sova, för imorgon ska jag inte försova mig som jag alltid gör.

Don't try to find your spaceship they might be out there waiting


Jag vill också va snygg och avslappnad framför kameran, liksom kolla på henne, gaaah!!

Har egentligen inte så mycet att säga, men tänkte visa två bilder som jag satt och redigerade förut, bara för att jag inte har något att berätta. Eller jo det har jag faktiskt, idag har jag och Love varit tillsammans i 15 månader, det är så sjukt. Jag är så lycklig med honom, min fina pojke.
 
 

Jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

 
Länk 1 // Länk 2 // Länk 3 // Länk 4 // Länk 5
 
Jag gick in på BikBok och tittade runt lite, och herregud vad jag älskar den butiken. Hittar alltid massa kläder jag vill köpa, det här är inte allt utan bara ett fåtal plagg. Längtar så mycket tills det öppnar i Nyköping, är så spänd!! 

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Bilder från i lördags när pojken min bjöd på god middag!
 

Har haft så mysiga kvällar med min familj och Love. Vi har suttit och tittat på film och bara haft det bra, jag uppskattar det så mycket. Love åkte hem får ungefär en timme sedan och nu sitter jag med familjen i vardagsrummet. Tror att jag ska ta en dusch snart, hehe har verkligen inget att skriva egentligen, men kände att jag behövde blogga såååååå. PUSS

Mysförmiddag i stallet


Idag var jag ute i stallet och myste med en häst för första gången på jättelänge. Den här gången åkte jag ut och myste med Rulle, världens gosigaste häst! Jag tog även en liten fotopromenad med honom, men han tyckte inte att det var så roligt att stå stilla så det blev bara ett fåtal bilder. Jag kommer åka ut till honom fler gånger och rida, så det ser jag fram emot. 
Rulle är född 2010, så han är alltså väldigt ung och det märks. Haha, fast han gör aldrig något dumt, han är bara lite överkelig och blir lätt uttråkad, men jag tycker jättemycket om honom!

Du var det finaste jag hade


Min fina lilla kille, gud vad jag saknar honom. Jag kan känna sån ångest över att jag lämnade bort honom, men jag vet ändå att det var det bästa för honom eftersom att har egentligen inte var något för mig, kände jag då i alla fall. Jag fastnade i en liten bubbla med honom och jag kunde inte uteckla mig så mycket med honom, utan jag fick kämpa för att försöka få upp honom på min nivå. Vissa dagar gick han som en klocka och jag började nästan gråta av lycka, men vissa dagar fick jag nästan kämpa ihjäl mig för att ens få honom att böja sig på volterna. Även om jag ibland kände att jag ville ge upp och bara skita i de målen jag hade med honom, så älskade jag honom över allt annat. Det sista halvåret innan han åkte så hittade vi verkligen varandra, jag kände verkligen att han litade på mig. Herregud vad jag älskade denna ponny, men tyvärr så tröttnade jag. Och anledningen till att jag tröttnade var nog att jag hade fastnat, men jag kunde inte haft en bättre vän än Arhamiz. Jag kan känna ett sånt sug efter att få dra ut och galoppera med honom, men ändå så är det så skönt att inte vara tvungen att åka ut varje dag och ta hand om en häst, för det kräver så mycket tid.
Jag är i alla fall så glad över den tiden jag fick med honom, min fina vän. Jag är så glad att han har fått ett så bra hem nu, för det är han verkligen värd!

You took me to your favourite place on earth


Nu ska jag göramig iordning för jag ska på bio med Love och min familj, innan ska vi ut och äta, så mysigt! Bilderna är jättetråkigt redigerade, men jag hade ingen inspiration igår när jag redigerade så det fick bli såhär. Nu har jag dock värsta ideerna så jag får väl sätta mig och redigera om lite!
Nej nu måste jag verkligen göra mig iordning, vaknade halv två, inte bra alltså. HEJDÅÅÅÅÅ!

Smakprov från dagen

 
 
RSS 2.0