Tar cykeln ner till city när bussen slutat gå

 
Idag var jag iväg och fotade emilia och goldini på deras hoppträning. Trodde inte att jag skulle få till några bilder, men fick till några så nu sitter jag hemma hos millis och redigerar! Vi upptäckte att det är exakt två månader sen vi träffades sist, eller ja sen jag sov här, helt sick assoo. 
Kanske slänger upp fler bilder sen, vi får se helt enkelt.

Allt är turkosblått luften är kall och klar

 
Har haft det så otroligt tråkigt idag, sitter bara hemma och tittar på film, för love jobbar så kan inte träffa honom. Fast han skulle bara jobba måndag till onsdag så det här var sista dagen. 
Igår såg vi den bästa filmen ever typ, the fault in our stars, grät mig igenom den. Den var så sorglig och fin, så otroligt bra. 
 
Jag tror att jag ska åka och handla snart och laga någon god mat till familjen, ingen aning om vad men jag kommer väl på något. Nu ska jag locka håret för jag är så uttråkad så ha det bra så höres vi eller något!!!

I want money, power and glory

Varför älskar jag svartvitt så otroligt mycket??
 
Oj vad mycket inlägg det har kommit upp här på bloggen, skojaaaaaaaaaa. Nämen det har hänt en hel del sen jag bloggade sist, då var jag ju i göteborg och väntade spänt på att se håkan, som förövrigt var det bästa och mäktigaste jag har varit med om. I torsdags var det avslutning och jag gick ut ettan, trodde aldrig att jag skulle orka ta mig igenom hela året men det gjorde jag. I lördags åkte jag och sofia upp till stockholm, friends arena, och tittade på de härligaste killarna, one direction. Det var jättekul och vi hade faktiskt helt okej platser, ganska långt fram. Kanske slänger upp bilder både från håkan och från one direction någon dag. 
 
En annan sak jag tänkte skriva är att jag ska bli så mycket bättre på att blogga, på riktigt den här gången (asså pallar inte att jag säkert kommer ha glömt det här imorgon). Jag ska börja ta med kameran oftare och försöka hitta motivationen till att redigera. Är rätt så trött på datorn egentligen så det är rätt så segt att sitta att redigera. Eller ja, när jag väl har börjat kan jag sitta i flera timmar. Jaja nu ska jag inte skriva mer för snart kommer love och då ska vi åka och handla för jag ska laga lasagne, som är den godaste maten ever<33
 
Måste även tillägga att lanas nya album är det bästa som har hänt mänskligheten (utom lasagne såklart).

Du stod i dörren och sa, är det här allt det blir så dör jag

Min fina familj.
 
Sitter i en säng i ett bed and breakfast rum i bästa göteborg. Jag älskar att vara här, det är så fint. Imorgon ska vi till ullevi och se världens bästa håkan, har även läst att veronica maggio kommer så det kommer bli så underbart. Ser så mycket fram emot morgondagen, ni förstår inte. Åker hem härifrån på söndag, sen är det bara 2 dagar kvar i skolan, plus en friluftsdag och sen skolavslutning på torsdag, känns helt okej. Livet känns så bra just nu, så nu ska jag somna med ett leende på läpparna.
Jag tror att jag är kär i en stad, hit ska jag flytta.
RSS 2.0