Stan är vår, trots alla år

 
Idag så var jag hemma från skolan, tänkte att jag skulle få en massa gjort, plugg och så men det blev inte riktigt så. Fast nu innan idol så skrev jag faktiskt en religonsuppgift som skulle varit klar i fredags, så äntligen är jag av med den. Varför ska jag ALLTID skjuta upp allting, blir så trött på mig själv. Jag har även varit duktig och tvättat idag, och jag kom på att det är ju inte så jobbigt ju. Borde nog börja hjälpa till lite mer med sånt här hemma, för oj vad jag är lat. 
Imorgon så ska vi på bagerimässa med alla bageriare i skolan, vi får se om jag kommer iväg men det är i alla fall planen. Känns tråkigt att missa det så jag måste må bättre imorgon. Tror och hoppas att det kommer vara lärorikt.
 
Sen så funderar jag även på att klippa av mitt hår, alltså väldigt kort, men jag vet inte om jag vågar. Sen så blir det ju lite jobbigt om jag inte skulle passa i det, ihhh så mycket tankar nu asså.

Spelautomaterna har slocknat, dom städar hytterna och dammtorkar

 
Känner lite såhär nu har tråkplugg och orkar verkligen inte ta tag i det. Har läxtest imorgon på spannmål och redskap man använder sig av i bageriet, oj vad roligt är så pepp. Helt otroligt hur konstiga och tråkiga läxor man kan få. Gick hem efter första lektionen idag också, mensvärk och mådde dåligt så jag gick hem och la mig i sängen och tittade på rebecca och fionas musikvideos och sov. Sen när jag egentligen verkligen borde pluggat så drog jag med mig mamma ner till espresso house och köpte en chai latte. Det är illa hur beroende jag har blivit, har värsta suget efter det hela tiden, detta kommer att bli dyrt asså. Nä men nu ska jag väl fortsätta läsa om vete och sånt, sen ska jag tagga till att baka imorgon. Fast jag ska inte klaga, att få stå och baka på skoltid är inte så dumt faktiskt, känns helt okej att få baka bullar och sånt. Kom på nu att jag kanske borde duscha också, usch vad allt är jobbigt har fullt upp hela tid (nä ellen det har du inte) och är så himla trött. Och herregud vad jag har blivit duktig på att uppdatera här, yeeeey, och ni kan ju passa på att följa mig på instagram också @ellenliljegren, ska sluta tjata nu bye babes.

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

 
Nu är jag hemkommen efter en otroligt mysig eftermiddag och kväll. Jag var ju som sagt på banken och nu är massa papper påskrivna och jag kommer äntligen kunna skicka efter saker själv och sen så har jag äntligen fixat swish och ja, allt kommer bara vara så otroligt mycket enklare nu och det är så himla skönt. 
Efter banken så träffade jag Ida, Amanda och Love och vi åt på Chili Nam Nam, och herregud vad gott det var. Ida drog på träning efter en stund, men vi andra satt kvar ganska länge. Sen gick vi vidare och råkade stanna på Espersso House och snacka om att det var mysigt där. Vi satt där länge och jag bara njöt av den stora chai latten som jag fick gratis (tack och lov för att appar finns så att man får massa erbjudanden<33). Och ja, nu är jag och Love hemma hos mig och jag ska ta en dusch, läsa lite svenska och sen sova. Jag ska även hinna titta på Paradise Hotel, det är mycket nu asså. Oj vad mycket jag skriver så nu ska jag sluta.

Stockholm håller andan till toner av Forever Young

 
Tjaaaaa! Kom hem från skolan för en liten stund sen, men jag är bara hemma och vänder nästan. Klockan fyra ska jag till banken och fixa ett nytt kort och så, sen ska jag äta på chili nam nam med några vänner. 
Just nu sitter jag och lyssnar på Thomas Stenström och blir lite småkär, så himla bra. Svensk musik är ju helt klart bäst, inget slår det, absolut inget.

Jag har fått så fina presenter

 
Det här är de fina presenterna jag fick av Love, jag är så himla nöjd med det jag fick. Kassa bilder då jag inte orkade lägga ner tid på det. Har även fått helt fantastiska presenter och jag är som sagt hur glad som helst över allt. Det var väl det jag hade att säga, så byeeee.

You can do what ever you want, when I'm gone.

Lilla söta Boris.

Går med tunga steg, vänder blicken bort

 
Mina fina.
 
Igår så var släkten här och firade mig eftersom att jag fyller 18 imorgon, och det ska bli så himla underbart. Det kommer firas ännu mer imorgon men då med mina fina vänner som kommer och äter tårta här, sen på fredag blir det premiär på krogen. Det kommer bli så kul, hihi. Har fått så himla fina presenter av släkt och familj, asså ni är bäst älskar er så mycket! 
Ikväll kommer min finaste Love och vi ska ha lite myskväll och fira mig. Känner sån lycka i mig just nu tack alla nära och kära för att ni finns, ni är underbara.

Vet du när blev himlen blå, när blev molnen grå

 

Över plattorna på Sergels torg

 
 
Igår var jag med Emilia i stallet och fotade henne och Goldini, och herregud vad han blir fin på bild! Dock vad han kanske inte jättesugen på att titta in i kameran eller ha öronen framåt, men jag fick en del fina bilder på honom. Det kommer komma upp mer bilder på honom jag sitter just nu och redigerar. Fotade även en annan häst som var lös på banan, och jag fick en del bilder på den också som jag kanske kommer visa!
RSS 2.0