1 år ♥

Finaste blommorna som jag fick igår, en för varje månad ♥

Igår firade jag och Love våran 1 års-dag, det är sjukt hur fort tiden har gått. Jag älskar denna pojke något enormt, han betyder allt för mig. Vi har varit tillsammans i ett år verkligen, jag kan inte förstå det. Jag är så lycklig med honom, vi kan prata om allt och han får mig att le när jag egentligen inte alls vill le. 
Jag älskar dig Love Jansson, så mycket.

Hans andetag gör mig lugnVaknade nyss bredvid Love, förstår inte vad jag gör uppe så tidigt.. Jag ligger bara och tittar på honom och lyssnar på hur han andas, åh han är så fin!! Ska försöka somna om nu i alla fall.
Kommer komma ett till inlägg under dagen!

Träffat hästar


Igår var jag ute i stallet för att fota när Emilia hoppade, tyvärr så regnade, ganska ordentligt ibland. Så bilderna blev egentligen väldigt kassa, men jaja. Emilia och Golle var i alla fall superduktiga, det har blivit sån skillnad sen jag såg dem sist, de hoppar med mer självförtroende och jäklar vadd högt de hoppade. De har verkligen blivit stor skillnad tycker jag!
Gud vad jag saknar att ha häst, ska försöka åka ut i veckan och rida lite.

This is love

Sitter och myser med älsklingen och bara har det bra, så har som vanligt inte tid att blogga.
Kan ju tillägga att jag fick C på ett matteprov, det högsta man kunde få!! Blir nästan lite stolt över mig själv.

Precis som jag, av kött och blod


Haha jag bloggade aldrig igår...... Jaja, tar igen det nu. Sitter i skolan och har marknadsföring, är så jäkla trött så det är segt att lyssna när hon pratar. 
Btw, bilden är från i söndags när jag var på bio med min syster och sofia, gud så mysig film!! 

Handen i fickan fast jag bryr mig

Har inte bloggat om något vettigt på hundra år typ, men jag ska bli bättre. Det är bara så tråkigt att blogga när man inte har nya bilder och ingen vill ju bli fotograferad så jag har inga bilder att visa. Jag lovar att det kommer komma ett till inlägg idag för jag ska blogga sen innan jag går och lägger mig, men nu måste jag duscha. Vi höres mina vänner!
 

Nya träningsskor

Var uppe på Stadium Outlet igår och såg dessa skor. Har provat samma modell för rätt så längesen fast i rosa med vita skosnören (tror jag att det var) men kände att det var onödigt, men nu slog jag till. De kostade bara 290kr så varför inte passa på när jag ändå behövde nya skor till idrotten. Är faktiskt nöjd, har inte provat dem än men ändå, premiären blir imorgon!
RSS 2.0