Jag vet inte hur man gör när man andas

 
Vad har hänt sen sist jag bloggade då?? Jag har tagit en hel del selfies, jag lägger alldeles för stor del av mitt liv på det, och så har jag varit på gekås ullared. Jag har gjort mer saker, men jag kommer inte riktigt ihåg. Gud vad jag hade sett fram emot ullaredsresan, hade så mycket jag planerade att köpa, men tror ni inte att jag ångrar vissa saker jag inte köpte och så glömde jag ju såklart lite. Aja, vi ska dit i sommar igen och det var en riktigt mysig resa! Hatar dock att åka buss, tycker att det är läskigt, så sammanlagt 10 timmars buss på ett dygn var inte en höjdare. Vi åkte i fredags natt och herregud vad jag sov dåligt, vaknade hela tiden och tyckte det var allmänt läskigt att sitta där i bussen. Sen när vi väl kom fram så kändes det bra men sen fram mot tio så var det kaos inne i varuhuset, fullt med folk och jag var irriterad:))) Jaja, jag köpte en hel den saker och sen så träffade vi ola-conny!!! Det gjorde min dag hehehe.
JUSTE, idag ska jag iväg och träffa ida och kajsa så ska jag fota dom, har så mycket idéer så jag hoppas att bilderna ska bli bra. Det blir de nog eftersom att alla tre fotar så vi kan ju hjälpa varandra. Ihh det ska bli så roligt!!!! 

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik

 
Jag är den sämsta "bloggerskan" som finns. Jag skriver aldrig ju, varför inte? Jo för att det är sämst väder så man kan inte ta några roliga bilder. Bara för det så var det jättefint ljus på klockberget som är utanför mig, men jag har lånat ut min kamera till på söndag så då blir det förhoppningsvis lite bilder. GaAAAAH oj såg att klockan är halv fyra, om en timme ska jag åka till rosvalla för där ska jag stå och sälja lite fika på gymnasiemässan. Så nu måste jag göra mig iordning så att jag hinner dit i tid!!!

I need you more than need

 
Ojsan, här är det ganska tomt med inlägg och jag har inte direkt någon anledning. Eller jo, jag har inte haft lust. Livet rullar väl på som vanligt, först skola, sen hem och sova någon timma, äta, duscha och sen sova igen. Där emellan så försöker jag träffa vänner och ja såklart Love, men honom sover jag med nästan varje natt och det är bäst. Inatt ska jag sova ensam och det suger, men imorgon ska jag till malmköping och det blir nog roligt. 
 
Känns underbart att vara 18, för nu får jag gå ut på krogen hehehehehe. Och det har varit så himla roligt speciellt i fredags. Jajaaaa, ha det bäst allihopa!!
RSS 2.0