Borde inte skriva egentligen

Haha åh älskling, du e så fiiiiin!
 
Sitter i skolan och har engelska, tror att vi ska titta på en kort film så de e naaaajs. Nämen nu kanske jag ska återgå till lektionen, puss och kram :DDDDD

Förlåt för det här inlägget, men asså jag harså tråkigt så behövde skriva lite och ville visa den underbara bilden som vi tog igår. PUSS

Julkänsla


Jag har redan köpt julklappar till mamma, pappa och agnes, det är jättekonstigt att jag redan har gjort det för jag är alltid ute i sista minuten och köper massa skit, men nu är det genomtänkt i alla fall. Jag börjar få värsta julkänslan, det ligger massa paket framme, för mamma är också väldigt tidig iår. MEN DET ÄR EN MÅNAD KVAR!!! Det är alldeles för lån tid ju, vill mysa framför kalle anka och öppna paket nu.

Håll om mig, bara du finns där för mig

 

Finaste varelserna på den här jorden

 

Let's do this!!Igår köpte jag gymkort så nu jävlar ska jag köra på! Det är jätteskönt att gymma, trodde att det skulle vara segt och tråkigt, men verkligen inte. Man kör precis så mycket man själv vill och orkar. Jag var där igår och ska dit idag också, tror att jag ska springa mycket idag, men vi får se! Nu ska jag fortsätta att titta på bästa prison break!!

People help the people


Har haft fullt upp det här lovet känns det som, även fast jag inte har det. Har varit i Norrköping och köpte lite fint med familjen och Love, sen idag träffade jag en saknad barndomsvän, jättemysigt. Jag försöker även ställa in mig på att det är skola imorgon, men är inte ett dugg pepp på det. Jag har i alla fall haft ett bra lov.
Sitter just nu och letar efter en jacka på olika hemsidor, för jag behöver verkligen en ny.
RSS 2.0